Editura Vicovia

sigla

Termeni si conditii Editura Vicovia

Continutul site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare) apartine in intregime Editurii Vicovia. Folosirea continutului fara acordul Editurii Vicovia este strict interzisa si se va pedepsi conform legilor in vigoare.

Identitatea Editurii Vicovia sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale Editurii Vicovia. Acestea pot fi utilizate doar cu acordul Editurii Vicovia.

Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Toate informatiile de ordin personal ale clientilor Editurii Vicovia sunt strict confidentiale si protejate. Datele dumneavoastra vor fi folosite de Editura Vicovia doar in scopul comercializarii produselor oferite, precum:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
  • oferte de produse
  • facturare
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.
  • realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor Editurii Vicovia si al serviciilor furnizorilor, partenerilor si distribuitorilor sai
  • inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, bonusuri, etc.

·         Editura Vicovia si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora.

·         Editura Vicovia face toate eforturile in acest sens, totusi nu putem garanta faptul ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi (inclusiv disponibilitatea cartilor si altor produse prezentate in site).

 

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.
Editura Vicovia isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate pe aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

Legaturi externe

Categorii